Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Sili ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki türap ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Peşi sıra kuru bir çaput sayeı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalısınız. Bu sayede kirlerin hepsindan arınmış olacaktır. Bu gerçek temizliğin arkası sıra deri çizme bağırsakin şayan renkte bir boya kullanarak bakımını tamamlayabilirsiniz.

Erkek bot satın allıkırken ilk olarak modellerin hamam tutmasına ve kez geçirmez olmasına nazarıitibar edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana mevla olmalıdır. Seçim aşamasında botun strüktürsına ve formuna da uyanıklık buyurmak gerekir. Ayak sağlığı bâtınin yönlü binaya sahip taban tercihi son kerte önemlidir. Taraklı ayaklar bağırsakin esnek yapıya sahip ve enlemesine geniş şekil iye olan erkek botları yeğleme etmek doğrudur.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Topuklu bot, hazan ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Kadın topuklu bot, tasarruf yerına ve zevke göre farklı modellerde üretilir. Geniş örnek çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca uygun botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlığınıza münasip bir yeğleme yaptığınızdan emin olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken özen edilmesi gereken birokkalı yön vardır.

Bu keyfiyet kadın çizme markalarının bir çok lüks olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına makul çizmeler tasarlayan çok skorda marka

Web sitemizin ve toplumsal iletişim ortamı hesaplarımızın yönetimi kucakin hizmet almış olduğumız reklam ajanslarına,

Tercihinizi açık nitelik kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız ismet dair daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanma olanakı sunar hem bile güzel duyu bir stil kazandırır.

Giyim kayranında farklı biçimlerde tasarlanan kıyafetleri tamamlamak dâhilin çoğunlukla yeğleme edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem kadın günlük rahat ayakkabı bile kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri ahit içinde trampa göstererek sunulmaya devam değer. Hazan ve kış aylarında ayakların sıcak kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve manken bakımından farklılık gösterir.

Taba rengi ile asil bir kombin gitmek isterseniz siyahı kullanmalkaloriız. Taba renk ayakkabı kombinleri kucakin;

Kış ve ilkbahar aylarında çizme kullanmaı kadınlar arasında son rütbe yaygındır. Çizmeler, özellikle yağmurlı havalarda rahat bir kullanma sunmaları yardımıyla sıklıkla tercih edilir.

İadeye akla yatkın olması çoklukla giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene derece dikkatli kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi tesis etmek derunin üye antrei yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp reddetme serlatabilirsiniz.

Report this wiki page